Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yeniden “Ben Buradayım” Diyor: Bu Veri 6 Ayın Zirvesine Ulaştı!

Son verilere göre XRP Ripple ağında aktif gönderici adres sayısı 12.230’a ulaştı ve bu artış piyasa duyarlılığının pozitife döndüğünü gösteriyor.

On-chain veri ve analiz platformu CryptoQuant’ın bir yazarı tarafından paylaşılan verilere göre Ripple (XRP) ağında günlük aktif gönderici adres sayısı 12.230’a ulaşarak son 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Bu artış, XRP Blockchain’ine olan ilginin ve aktivitenin yeniden canlandığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

CryptoQuant yazarı bu durumu piyasada Ripple’a ve genel olarak kripto paralara olan ilginin geri döndüğünün bir işareti olarak yorumlarken söz konusu aktivite, daha fazla aktif katılımcı ve dolayısıyla daha fazla aktif adres anlamına gelmektedir.

hızlı çekim-görüntü

CryptoQuant yazarı, “Bu momentumun devam edip etmeyeceğini göreceğiz” diyerek XRP’de bu yükselişin sürdürülebilir olup olmayacağını zamanın göstereceğini belirtti. Analist ayrıca bir blockchain’in değerli olabilmesi için kullanılabilir olması gerektiğini ve aktivitenin geri dönüşünün bu açıdan olumlu bir etki yarattığını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!