Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yetkilisi: Ripple, Blockchain ve Kripto Paralarla Günlük Sorunları Çözmek İstiyor

Kripto para birimlerini pençesi altına almış olan ayı piyasası, kesinlikle XRP de dahil bir çok kripto para birimini ve Ripple gibi blockchain firmalarını da etkisi altına almış durumda. En üst sıralarda yer alan kripto para birimlerinin neredeyse hepsi, yerini korumak için adeta çabalıyor ve yetkililer her geçen gün çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Rippleın yetkilileri de, XRP ve kendi platformları hakkında devamlı kullanıcıları bilgilendirme misyonunda adım adım ilerliyorlar.

Impact  Fintech 2018 konferansında konuşan Ripple Avrupa Satış Direktörü Ross D’Arcy, Ripple’ın amacı, ve Brad Garlinghouse’un şirketi götürmek istediği yer hakkında açıklamalarda bulundu. Ross, Ripple’ın dağıtık defter teknolojileri ile insanların günlük problemlerini çözmek istediğini ve bunun asıl amaç olduğunu vurguladı.

”Ripple’ın görevi oldukça kolay, sınır ötesi ödeme işlemlerindeki sıkıntıları azaltmak. Değer değiş tokuşunu, alıp satılan eşya değişimi kadar kolay bir hale getirmek istiyoruz.”

Ross’a göre, kurumsal firmalar bile blockchain teknolojisinin sağladığı işlem kolaylığını sağlayamıyor. Ripple’ın bu konuda XRP ile bankalara ve finansal kurumlara yardım etmek istediğini belirten Ross, şimdiden bile iyi bir yere gelindiğini vurguladı ve xRapid ile xVia ürününe değindi:

”Ripple, XRP için bir kullanım yaratırken, aynı zamanda daha iyi bir sınır ötesi ödeme konsepti için de blockchain teknolojisini kullanıyor. Likidite kurmaya ve işlemden son faydalanan kişiye iyi bakma telaşındayız ki tam burada xVia ile xRapid gibi unsurlar devreye giriyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment