Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yöneticisinden 2023 Tahmini: Geleneksel Finans Kriptoya Akın Edecek

Ripple Labs yöneticisi Sendi Young finansal olarak güçlü durumdaki şirketlerin daha fazla blockchain ve kripto şirketi satın almasıyla beraber 2023 yılın kripto para piyasalarında konsolidasyonun artacağını öne sürdü.

Young 9 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 2023 yılı içerisinde finansal olarak sağlıklı ve güçlü durumdaki şirketlerin kendi eksikliklerini gidermek için birçok kripto para ve blockchain şirketi satın alacağını iddia etti. Yöneticiye göre bu satın almalar 2023 yılı içerisinde kripto para piyasalarının konsolide edilmesine yardımcı olacak.

Öte yandan Young, kurumların ticaret anlaşmalarında blockchain teknolojisinin faydalarını keşfetmeye başladıkça itibari para destekli stablecoinlerin giderek daha popüler hale geleceğini de öne sürdü. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde geleneksel finans aktörlerinin kripto para ve blockchain ekosistemine karşı eğilimlerinin artış göstereceği de Young’ın ifadeleri arasında yer aldı.

Dijital Merkez Bankası Paralarının (CBDC) 2023 yılı içerisinde olgunluğa erişeceğini dile getiren yönetici, FTX çöküşünün devletleri diğer kripto çözümlerine alternatif olarak kullanılabilecek yeni dijital takas varlıkları oluşturmaya iteceğini de iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!