Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’dan Büyük Hamle! XRP Fiyatı Artacak Mı?

Dünyanın en büyük ve popüler kripto para birimlerinden XRP‘nin arkasındaki firma Ripple, ne yazık ki dün başlayan Swell konferansı ile beklentileri karşılayamadı ve XRP fiyatı yükseliş yerine düşüşe geçti.

Ripple kötü başlayan konferansa ikinci ve son günde renk katmak istemiş olacak ki yeni ürünü RippleNet Home tanıtıldı. Temel olarak RippleNet ağına üye firmaların herhangi bir sektöre ve pazara girmeden önce ağdaki diğer firmalarla iletişime geçip kendi aralarında ortaklık kurabilmelerini sağlayan platform konumundaki RippleNet Home, bundan başka avantajlara da sahip.

RippleNet Home Nedir?

RippleNet Home ağdaki firmalara belirli bir sektördeki pazar payını nasıl büyütebilecekleri bilgisini sunmakta. Örnek vermek gerekirse havale ve para transferi sektörüne giren bir firmaya hangi ülkede bu sektörün ne derece etkin olduğu ve o sektörde tam olarak nerede daha fazla verimlilik sağlanabileceği gibi bilgiler sunuluyor. Bu da aslında firmalara daha piyasaya bile girmeden aktif bir istihbarat sağlarken, yanlış tercih yapılmasını da bir dereceye kadar engelleyebilmekte.

XRP fiyatı ise bu haberin verilmesi ile düşüşü durduramadı ve basın saati itibariyle yüzde 4,50’luk bir gerileme yaşıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment