Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

RippleNet Ağına Yeni Bir Ortak Daha Katıldı!

Ödeme hizmetleri odaklı blockchain firması ve XRP kripto para biriminin üreticisi Ripple, içerisinde bir çok dünya devi bankanın ve finans kurumunun bulunduğu RippleNet ağına yeni bir firmayı daha kattı. Prag, Çek Cumhuriyeti merkezli Amore Finance, kurumlara ve bireylere bankacılık hizmetleri sunan bir startup firması. Yerel bir haber kaynağının aktardığı bilgilere göre, Amore Finance ve Ripple arasındaki ortaklık resmiyet kazandı.

RippleNet temel olarak sınır ötesi ödemelerdeki sorunları çözmek ve bu ödemeleri çok daha sıkıntısız ve hızlı yapmayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra yapılan ücretlerin işlem komisyonları da inanılmaz derecede fark etmekte. Ağın içerisinde bankaların ve finansal kurumların yanı sıra, finansal yazılım sağlayıcıları, mobil cüzdan firmaları ve daha niceleri var ve RippleNet tam bir ekosistem olma yolunda ilerliyor.

Amore Finance ise ağa katılımı ile kendi müşterilerine hızlı, ucuz işlem sağlarken, neredeyse hiçbir hatalı işlem yapmamayı planlıyor. Hiçbir hatalı işlem yapmamanın garantisi ise Amore Finance ile ağa giren Cleverlance isimli teknoloji firması sayesinde verilecek. Cleverlance işlem süreci boyunca Amore Finance’a önderlik edecek.

RippleNet’in diğer önemli kurumları arasında Japonya’nın sahip olduğu varlıklar bakımından en büyük beşinci bankası MUFG, Santander, Bank of America, Mizuho Financial Group, MoneyGram ve Western Union gibi dünya devleri yer alıyor.

Ripple geçtiğimiz günlerde yayınladığı üçüncü çeyrek raporunda, toplamda 163 milyon dolarlık XRP sattığını açıklamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment