Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robert Kiyosaki: Yapay Zeka Krizine Karşı Bitcoin Tek Güvenli Liman!

Kiyosaki, yapay zeka tabanlı botların finans dünyasında yaratacağı “korkutucu” değişimler nedeniyle insanların Bitcoin ve gümüş madeni paralar almasını önerdi.

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, insanların Bitcoin ve gümüş alması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Kiyosaki, yapay zeka tabanlı botların finans dünyasında köklü değişikliklere neden olacağını belirterek, bu nedenle kripto para ve gümüş madeni paralar almanın önemli olduğunu vurguladı.

Kiyosaki, X platformunda yaptığı paylaşımda, Jim Richards’ın henüz yayımlanmamış “Money GPT” adlı kitabına atıfta bulunarak, kitabın finans dünyasındaki dönüşümü nasıl etkileyeceğini inceledikten sonra bunun kendisi için korkutucu bir deneyim olduğunu aktardı.

Kiyosaki, kitabın içeriği hakkında kesin bir bilgi vermese de gelecekte bazı olumsuz gelişmeler olabileceğine dair ipuçları sundu. “İki aylık nakit harcama tutarını güvende tutmak üzere bir yere koydum” diyen Kiyosaki, mevcut finansal sistemin büyük bir krizle sarsılabileceğini öngördüğünü ifade etti.

Bu doğrultuda, Kiyosaki gümüş madeni paraları biriktirmeye devam ettiğini ve ciddi bir kriz durumunda bunları nakit yerine kullanmayı planladığını söyledi.

Kiyosaki, gümüş ve Bitcoin tasarruflarının insanların kriz dönemlerinde hayatta kalmalarına yardımcı olabileceğini belirtti. Daha önceki tweetlerinde, gümüşle birlikte altın ve Bitcoin’in de büyük finansal krizlerde güvenli liman varlıkları olarak öne çıktığını aktardı.

Kiyosaki, Bitcoin’in 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacağını ve 2025 yılında ise 500.000 dolara yükselebileceğini öngördüğünü de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!