Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Hisse Fiyatı 3 Ayda Yüzde 70 Düştü

Borsada işlem gören fonların ve kripto paraların komisyonsuz ticaretine imkan sağlayan Robinhood’un hissesi olan HOOD 3 ayda %70 düşüş yaşadı.

4 Ağustos’tan bu yana Robinhood (HOOD) hisse fiyatı 70,39 dolar olan en yüksek seviyesinden, 25,94 dolara yaklaşık %70 düştü ve halka arz fiyatı olan 38 doların altında kaldı.

Robinhood, Dogecoin (DOGE)’i listeledikten sonra 2021’in ikinci çeyreğinde toplam gelirinin %41′ini ve kripto para ticaretinden elde ettiği 233 milyon doların %62‘sini sadece Dogecoin’den kazandı. Bununla birlikte, platform üzerindeki kripto para ticaret hacmi üçüncü çeyrekte %79 düşüş yaşadı.

Bir analist Robinhood borsası hakkında:

Robinhood, en çok kullanılan borsa olma çabalarını artırmaya devam ediyor gibi görünüyor. Kriptonun reddedilemez olduğunu ve uzun süre burada olacağını düşünenler, bu şirkete yakından bakmak isteyebilirler.

dedi.

Ayrıca Robinhood’un cüzdan özelliğini başlatması için bekleme listesinde yaklaşık 1.6 milyon talep bulunuyor. Bu sayı, 2021’in 3. çeyreğinin sonu itibariyle toplam kullanıcı sayısının %7‘sini oluşturmaktadır.

Shiba Inu (SHİB) listelemesi hakkında henüz kesin bir görüş bildirilmedi. Ancak SHIB’i listelemek için 541.000 imzası olan bir dilekçe bulunuyor. Rakibi Kraken borsası bu hafta SHIB’i listeledi ve fiyatta %30 artış görüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!