Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood’dan Bitcoin ve Ethereum için Dev Adım: Önümüzdeki Aylarda Başlayacak!

Robinhood, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlem desteğini genişleterek kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmaya hazırlanıyor.

ABD’li mobil alım satım uygulaması devi Robinhood dün HOOD Summit konferansında, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlem desteği sunmak üzere yeni bir adım attığını duyurdu. Platform, gelişmiş ticaret araçlarını genişletirken, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemlerini ABD’deki kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Bu gelişme, yaz aylarında ortaya çıkan Robinhood’un vadeli işlem planlarına dair haberleri doğruluyor.

Daha önce yapılan açıklamalarda ürünlerin hemen uygulamaya konulmayacağı belirtilmesine rağmen son güncelleme ile önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağı açıklandı.

Robinhood, vadeli işlem ticaretini doğrudan uygulamaya entegre ederek kullanıcılarına S&P 500, petrol, Bitcoin ve daha fazlası için ticaret yapma imkanı tanıyacak. Şirket ayrıca CME tabanlı Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemleri ile Avrupa’da Bitstamp lisansları kullanarak sürekli vadeli işlem seçeneklerini sunmayı planlıyor.

SEC’ye rağmen kararlı

Robinhood, halihazırda kripto para alım-satım hizmetlerini sunuyor ve yakın zamanda kripto borsası Bitstamp’ı 200 milyon dolara satın alma planlarını da duyurmuştu. Uzmanlar, SEC’den aldığı Wells bildirimine rağmen Robinhood’un kripto kolunun kripto varlıklarına yönelik hizmetlerini büyütme konusunda kararlı olduğunu ifade ediyor.

SEC, Robinhood’a müşterilere sunduğu kripto para hizmetleriyle ilgili olarak Wells Bildirimi göndermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!