Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver Nasıl Bitcoin’e İnanmaya Başladığını Açıkladı!

Kripto para sektörünün bir zamanlar en ünlü isimlerinden olan ancak devamında ününü yavaş yavaş kaybeden Roger Ver, Cointelegraph’a verdiği bir röportajda nasıl Bitcoin’in potansiyeline inanmaya başladığını açıkladı. Ver, eBay üzerinden patlayıcı madde sattığı için 10 ay hapis cezası almıştı.

Ünlü isim, hapishanede geçirdiği vakit esnasında hapishane ekonomisini ve insanların para yerine neleri kullandıklarını gördüğünü belirtti. Bu da Ver’in Bitcoin‘in potansiyeline ve para olarak nasıl başarılı olabileceğine inanmasını sağladı.

Bitcoin Cash, Bitcoin’i Geçecek

Buna ek olarak röportajın sonlarına doğru yine tepki çeken bir açıklamada bulunan Ver, ilerleyen yıllarda Bitcoin Cash’in, Bitcoin’i 500 veya 1000 kat geçebileceğini vurguladı. Bitcoin’in yükselmeyeceğini ifade eden Ver, lider kripto para biriminin blok boyutunu arttırmayı reddetmesi ile beraber intihar ettiği benzetmesini kullandı.

Roger Ver aynı zamanda BTC’nin asla ana akım kitleler tarafından kullanılmayacağını ve yaygın bir kullanıma ulaşamayacağını da düşünüyor. Buna rağmen BTC hala lider kripto para birimi olmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment