Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: Piyasadaki Spekülasyondan Kurtulmamız Gerekiyor

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Roger Ver, kısa süre önce yeni bir video paylaştı. Ver bu videoda kripto para sektöründeki bazı güncel olaylar hakkında konuşuyor.

Bitcoin Cash’e verdiği destekle tanınan Roger Ver, Bitcoin Cash ağında son zamanlarda yaşanan önemli gelişmelere değindi. Ver’in en çok üstünde durduğu noktalardan biri, Kraken’ın Bitcoin Cash’i marjin ticaret listesine eklemiş olmasıydı.

Kraken marjin ticaret listesini genişletmeye devam ediyor. Borsa Bitcoin Cash’in yanı sıra Ripple’ı (XRP) da bu listeye ekledi. Şirketin konu hakkında yayınladığı duyurudan bir kesit şu şekilde:

“Bitcoin Cash’in ve XRP’nin güvence paraları olmadıklarını hatırlatmak isteriz. Bu şu anlama geliyor; BCH veya XRP bakiyenizdeki toplam değere karşı bir marjin pozisyonu açamazsınız. Bu yüzden marjin pozisyonunuzu korumak için bakiyenizde her zaman teminat parası olarak kullanabileceğiniz koinler tutmalısınız.”

Bitcoin.com’un kurucusu olan Ver, Bitcoin Cash’in kullanım alanlarıyla ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Bundan bir süre önce ortaya çıkan bir araştırmaya göre Bitcoin Cash, dünyanın en sık kullanılan kripto paralarından biri arasında yer alıyor. Ver’in bu konu hakkındaki görüşleri şöyle:

“Sektördeki finansal bağımsızlığı hangi kripto paranın arttırdığı pek önemli değil. Şu anda en önemli olan şey piyasadaki spekülasyonlardan kurtulmak.”

Roger Ver, 2017’nin yaz aylarında ortaya çıkan Bitcoin Cash’i ilk zamanlardan beri desteklemeyi sürdürüyor. Ver’e göre Bitcoin Cash, Bitcoin’in taşıması gereken ‘esas’ ilkeleri taşıyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment