Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver’den Yatırımcılara Tavsiye: Bitcoin’e Değil Bitcoin Cash’e Bakın

Roger Ver, kripto para piyasasına giriş yapmayı düşünen yatırımcılara bazı tavsiyelerde bulundu. Ver, özellikle Bitcoin‘e yatırım yapmak isteyen yatırımcılara Bitcoin Cash’e yatırım yapma tavsiyesi verdi.

Bitcoin.com’un CEO’su olan ve Bitcoin Cash’e verdiği destekle tanınan Roger Ver, kripto para piyasasındaki yatırımcılar için bazı açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir Bitcoin Cash’in “gerçek” Bitcoin olduğunu savunan ve insanlara bu konu hakkında bilgiler veren Roger Ver, Bitcoin ve Bitcoin Cash arasındaki rekabete değindi.

Geçtiğimiz gün Twitter üzerinden bir gönderi paylaşan Ver, insanların Bitcoin’e değil Bitcoin Cash’e yatırım yapmaları gerektiğini söylüyor:

“Eğer 2019 yılında onun gerçek Bitcoin olduğunu düşünüp BTC’ye yatırım yapıyorsanız bilin ki kandırılıyorsunuz. Sizin asıl bakmanız gereken şey online ödemeler için eşten eşte bir elektronik nakit sistemi olan Bitcoin Cash’tir.”

Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin’i tanımlamak için kullandığı “eşten eşe elektronik nakit sistemi” sloganına atıfta bulunan Ver, Bitcoin’in artık bu özelliği taşımadığını, Bitcoin Cash’in ise Nakamoto’nun izinden gittiğini düşünüyor.

Bitcoin Cash’in sıkı bir destekçisi olan Roger Ver, Kasım 2018’de yaşanan hard forkta da bir taraf seçti. Bitcoin Cash ABC ile Bitcoin Cash SV arasında yaşanan rekabette Bitcoin Cash ABC’yi destekleyen Roger Ver, Bitmain’in kurucularından Jihan Wu ile birlikte Bitcoin Cash SV’yi destekleyen Craig Wright gibi isimlerle çeşitli tartışmalar yaptı.

Roger Ver’in Bitcoin hakkında paylaştığı bu gönderi, sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından pek olumlu tepkiler almadı. Özelikle Bob Loukas adlı bir kullanıcı, Ver’e şöyle bir yanıt verdi:

“Yatırım yaptığın geminin su alması ve artık kurtarılamayacak durumda olması nasıl hissettiriyor?”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment