Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Röportaj: Meltem Demirörs Blockchain, Bitcoin ve Türkiye’yi Değerlendirdi!

Kripto para topluluğunun sevilen isimlerinden Meltem Demirörs, Avrasya Blockchain Zirvesi’nde Koin Bülteni’ne konuştu.

Meltem Demirörs röportaj sırasında gerek kripto para gerek Blockchain sektöründeki gelişmeleri, Blockchain teknolojisinin geleceğini ve Türkiye’deki kripto para şirketlerini değerlendirdi.

(Türkçe alt yazılı izlemek için alt yazıyı açınız.)

Röportajdan Notlar

Meltem Demirörs röportajımız sırasında kripto paraların ve Blockchain teknolojisinin politikayla olan ilişkisine ve devletlerin bu sektörlere karşı sergiledikleri tutumlara değindi.

Meltem Demirörs’e kripto paraların tam anlamıyla ne kadar gizli olduklarını, kripto paraların özellikle baskıcı rejimlerde ne kadar kullanışlı olabileceklerini sorduk. Demirörs bu sorumuza Blockchain’in ve kripto paraların belli bir noktaya kadar anonimlik sunduklarını ancak tam anlamıyla gizlilik sunmadıklarını ifade ederek yanıt verdi.

Demirörs bunun yanı sıra Dünya genelindeki kripto para şirketlerinden ve bu şirketlerin iş modellerinden de bahsetti. Şu anda kripto para sektöründe bir merkezileşme riski bulunduğunu ifade eden Demirörs, bu durumun zaman içerisinde değişebileceğini belirtti.

Meltem Demirörs tüm bunlara ek olarak kendisinin sıkı bir Bitcoin destekçisi olduğunu ve şu anda kendisi için en önemli olan şeyin kripto para ve Blockchain’den ziyade bizzat Bitcoin olduğunu vurguladı.

Türkiye’de de pek çok takipçisi bulunan Demirörs ayrıca şu anda Türkiye’deki kripto para şirketlerini incelediğini ve buradaki bir şirkete yatırım yapmayı düşündüğünü söyledi. Demirörs, bu teklifiyle ilgilenen şirketleri kendisiyle iletişime geçmeye davet ediyor!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment