Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roubini Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Ünlü ekonomist Nouriel Roubini bundan birkaç saat önce kripto para sektörüyle ilgili yine ağır eleştirilerde bulundu.

Şu anda New York Üniversitesi’nde profesörlük yapan Nouriel Roubini finans dünyasının en ünlü isimlerinden biri olarak gösterilebilir. Kendisi geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde yaptığı yorumlarla birlikte kripto para dünyasının da ünlü isimlerinden biri haline geldi.

Roubini’nin kripto paralar hakkındaki yorumlarının genel olarak olumsuz olduğunu söyleyebiliriz. Hatta kendisinin bu konu hakkındaki yorumları genellikle hakarete kadar varabiliyor.

Bu Sefer Ne Dedi?

Twitter’daki Trolly McTrollface adlı bir kullanıcı geçtiğimiz gün içerisinde Ripple ile ilgili bir gönderi paylaştı ve Ripple’ın yalan söylediğini öne sürdü.

Ripple’ın bundan birkaç gün önce yayınladığı piyasa raporuna atıfta bulunan bu kullanıcının yorumu şu şekilde:

“Ripple 2019’un ikinci çeyreğiyle ilgili yayınladığı piyasa raporunda SEC’nin XRP teknolojisini kullanacağını söylüyor. Ripple göz göre göre yalan söylemeye devam ediyor.”

Ripple hakkında öne sürülen bu iddia kısa süre içerisinde Roubini’nin de ilgisini çekti. Roubini, Ripple’ın yalan söylediği iddiasıyla ilgili şu yorumu yaptı:

“Kripto para ve Blockchain sektöründe göz göre göre yalan söylemek bir gelenek haline geldi. İnsanlık tarihi boyunca hiçbir teknoloji beraberinde bu kadar fazla dolandırıcı, sahtekar, yalancı, hileci, suçlu, düzenbaz getirmemiştir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment