Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sabırlı Memecoin Yatırımcısı Dokuz Ay Bekledi, Parasını Dokuza Katladı

En büyük memecoinlerden biri olan PEPE, uzun vadeli yatırımcılardan destek görmeye devam ediyor.

Blockchain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılanlara göre “gümüş elleri” olan bir PEPE yatırımcısı, 173 milyar PEPE almak için 1,34 milyon USD Coin (USDC) daha harcadı.

Kripto para sektöründe “gümüş elli” yatırımcılar, genelde piyasanın volatil olduğu dönemlerde paniğe kapılmayan ve yatırımlarını bozmayan kişilere deniyor.

CoinGecko verilerine göre PEPE, 3,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük üçüncü memecoin olarak sıralanıyor. Ethereum tabanlı memecoin, “Pepe the Frog” olarak bilinen karakterden ilham alınarak geliştirildi

PEPE sayesinde milyon kazandı

Bu PEPE yatırımcısı, popüler memecoin sayesinde zaten kayda değer bir kazanç sağladı.

Lookonchain verilerine göre trader, 25 Ekim 2023’te 200.000 USDC harcayıp 170 milyar PEPE satın aldı. Aylar boyu yaşanan dalgalanmanın ardından bunları 25 Temmuz 2024’te toplamda 1,97 milyon USDC karşılığında sattı. Yatırımcı, bu sayede yüzde 886 getiri elde edip 1,77 milyon dolar kar sağladı.

Nisan 2023’te piyasaya giren PEPE, deflasyon mekanizması, yeniden dağıtım sistemi ve vergi almama politikası ile ön plana çıkıyor. PEPE ekibi, Ağustos 2023’te borsalarda yapılan şüpheli işlemlerin ardından topluluğun güvenini yeniden kazandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!