Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sadece XRP’nin Tanıtımını Yapmak İçin YouTube Kanalını Ele Geçirdiler!

Kripto para topluluğu, dünyanın en büyük altcoin projelerinden XRP’yi tanıtmak için bir YouTube kanalını ele geçirdi.

Yerel haber kaynakları tarafından aktarılan bilgilere göre Hindistan Yüksek Mahkemesi’nin YouTube hesabı, tarihte ilk kez bir güvenlik açığı yaşadı ve ele geçirildi.

Yüksek Mahkeme’nin kanalı, genelde duruşmaların YouTube üzerinden canlı olarak yayımlanması amacıyla kullanılıyor.

XRP’nin tanıtımı yapıldı

Kanalı ele geçiren kişi veya kişiler, onu Ripple Labs tarafından geliştirilen ve 33 milyar dolar piyasa değeri olan XRP’nin reklamını yapmak için kullandı. Bu kapsamda “Brad Garlinghouse: Ripple, SEC’nin 2 Milyar Dolarlık Cezasına Yanıt Veriyor! XRP Fiyat Tahmini” başlıklı boş bir video canlı yayına geçti. Kısa bir süre sonra hem video hem de kanal kaldırıldı.

Hindistan Yüksek Mahkemesi, yerel medya kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, “Hindistan Yüksek Mahkemesi’nin YouTube kanalının kaldırıldığını bildirmek isteriz. YouTube kanalımızdaki hizmetler kısa süre içinde tekrar başlayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bu sırada en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Ripple, stablecoin trendine katılarak ABD dolarına sabitlenmiş yeni bir stablecoin çıkarmaya hazırlanıyor. Finans firması Revolut, yakın zamanda benzer bir karar aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!