Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung, Tron’u Desteklemeye Başladı!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Samsung, önde gelen kripto para birimlerinden Tron‘u kendi Blockchain Keystore projesine dahil etti. Tron bu sayede Samsung’un merkezietsiz uygulamasına entegre edilmiş oldu.

Tron entegrasyonu aslında temel olarak TRC 10 veya TRC 10 standartlarında olan token’lerin ve Tron tabanlı merkeziyetsiz uygulamaların , Blockchain Keystore kullanan herkes için erişilebilir olacağı anlamına gelmekte. Samsung’un yaklaşık olarak 1 milyarın üzerinde küresel akıllı telefon kullanıcısı olduğunu hesaba katacak olursak, aslında bu kesinlikle söz konusu kripto para birimi için büyük bir gelişme.

Justin Sun’ın Büyük Duyurusu

Justin Sun bundan haftalar önce ”yüz milyarlarca dolarlık bir şirket ile olan ortaklıklarını” duyuracağını belirtmişti ve Samsung bu profile uymakta. Samsung’un toplam piyasa değeri 2019 yılının Ağustos ayı itibariyle 272 milyar dolar seviyesindeydi. Sun iddiasında bu ortaklık ile Tron merkeziyetsiz uygulamalarının ve token’lerinin milyarlarca yeni kullanıcıya ulaşacağını da açıklamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment