Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung’dan Tron’a Önemli Destek!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Samsung’un blockchain’e ve kripto para birimlerine yönelik ilgisi ilk olarak 2019 yılında ayyuka çıkmıştı. Samsung birçok merkeziyetsiz uygulamayı listelese de bunların büyük bir çoğunluğu Ethereum ağı tabanlı uygulamalar olarak biliniyor.

Samsung’dan Tron’a Destek

Kore merkezli dev firma yeni yayınladığı bir açıklamasında ise Ethereum‘un rakiplerinden olan Tron ağı tabanlı merkeziyetsiz uygulamaları (dApp) listeleyeceğini belirtti. Bu da hem Avrupa hem de ABD içerisindeki akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının direkt olarak Galaxy Store üzerinden ilgili uygulamalara ulaşabilmelerini sağlayacak.

Şu an için Galaxy Store’da listelenen uygulamaların Blockchain Cuties ve Super Player olduğu biliniyor. Samsung bunun yanı sıra birkaç Tron tabanlı uygulama daha listelediğini ve önümüzdeki dönemde de listeleyebileceğini açıkladı.

Tron kurucusu Justin Sun da konu hakkında yaptığı açıklamada Samsung ile olan ortaklığın kripto para ekosisteminin daha ileriye götürmek için önemli bir ortaklık olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment