Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung’un Enerji Dostu Madencilik Ürünü, Sektöre İlaç Gibi Gelebilir

Kripto para madencilik ekipmanları konusunda son dönemde bir atak yapan Samsung, son olarak enerji tüketimini yüzde 50 oranında azaltacak yeni madencilik ekipmanları üzerinde çalışmalar yaptığını açıkladı.

Ultraviole teknolojisi kullanılarak hazırlanan bu yeni ekipmanların, Samsung’un yeni ürünlerini enerji tasarrufu açısından çok daha efektif bir hale getireceği ifade edilirken, bu durumun da kripto para madencilerinin işine geleceği kaydedildi.

Kripto para madenciliği konusundaki ürünler son derece büyük bir hızda gelişmeye devam ederken, Samsung’un da bu piyasadaki payını arttırmaya çalışması, rekabeti ve opsiyonu arttıracağından ötürü, kripto para madenciliği camiasında son derece olumlu karşılanıyor.

7LPP olarak da adlandırılan bu ürünü, hangi kurumsal müşterilerin kullanacağını şu aşamada açıklamayan Güney Kore merekzli firma, buna karşın ürüne ciddi bir talep olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili konuşan Samsung Electronics satış departmanı başkanı ve pazarlama uzmanı Charlie Bae, şunları söyledi:

”Bu yeni ürünlerimiz madencilik ekipmanları konusunda gerçekten de devrimsel bir teknoloji. Şu anda madencilik sektörü sürekli olarak gelişen ve değişen bir teknoloji. Biz de Samsung olarak bu noktada yaptığımız çalışmalarla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bu ürün de, bu konudaki vizyonumuzun bir yansıması olarak değerlendirilebilir. Ürünümüzün çeşitli firmalar tarafından farklı amaçlarla kullanılmasını bekliyoruz.”

Madencilikte rekabetin arttığı bugünlerde Samsung gibi bir devin sektördeki yerini arttırmak istemesi, tüm madencilik  camiası için gerçekten de önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment