Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Detaylar: Şangay’da Kapatılan Ofis Gerçekten Binance’in miydi?

Kripto para topluluğunu bundan birkaç gün önce epey büyük bir iddiayla sarsıldı. Sektörün önde gelen sitelerinden The Block, Binance’in Şangay’daki ofisinin polis tarafından basıldığını öne sürdü.

Bu iddia topluluk içerisinde kısa sürede yayıldı ve Bitcoin fiyatını dahi etkiledi. Binance CEO’su Changpeng Zhao ise ortada böyle bir baskın olmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı.

Bugünse konuyla ilgili yeni detaylar öğrenildi. Çin’deki yerel bir televizyon bu konuyla ilgili özel bir haber yaptı ve kapatılan ofisle ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Kimin Ofisiymiş?

Dovey Wan’ın sosyal medyada paylaştığı habere göre Şangay’da gerçekten bir ofis kapatılmış ve bu ofis gerçekten Binance ile bağlantılıymış.

The Block bu noktaya kadar kısmen haklıymış diyebiliriz. Çünkü Şangay’da bir kripto para ofisi olduğunu, bu ofisin Binance ile bağlantılı olduğunu belirtmişlerdi. Ancak eğer Şangay’dan gelen bilgiler doğruysa The Block çok önemli bir bilgiyi yanlış paylaşmış demektir. Çünkü bu yeni bilgilere göre kapatılan ofis her ne kadar Binance ile bağlantılı olsa da Binance’e ait değildi.

Haberde paylaşılan bilgilere göre Şangay’da kapatılan ofis Babi Finance adlı bir şirkete aitti. Binance bu şirketle işbirliği yapıyor, Babi Finance Binance’e müşteri hizmetleri konusunda yardımcı oluyordu. Hatta Binance bu şirkete yatırım dahi yaptı. Şangay’da kapatılan ofis de Babi Finance’indi ve Binance’e ait değildi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Dovey Wan tarafından paylaşılan bu içeriğe yorum yaptı ve kendisine bu paylaşımı yaptığı için “teşekkür ettiğini” belirtti.

Netlik Kazanmadı

Çin’deki kaynaklar tarafından paylaşılan bu bilgiler Şangay’daki ofisin Binance’e ait olmadığını gösteriyor. Ancak The Block CEO’su Mike Dudas, paylaşılan bu bilgilere hala tam olarak inanmıyor.

Dovey Wan tarafından paylaşılan videoya Dudas da yanıt verdi ve burada paylaşılan bilgilerin Şangay’da tam olarak ne yaşandığını “açıklığa kavuşturmadığını” vurguladı.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment