Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Açıkladı: Balinalar “Ayı Piyasasında” Chainlink (LINK) Topluyor

Kripto analitik şirketi Santiment, kripto para piyasalarındaki genel düşüşten etkilenen Chainlink’te (LINK) düşüş devam ederken yüksek sermayeli hesapların LINK pozisyonunu büyüttüğünü söyledi.

Santiment 21 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, 10.000 ile 1.000.000 LINK’e sahip kullanıcıların toplam LINK arzı içerisindeki varlık paylarını gösteren bir grafiği yayınlayarak LINK balinalarının ayı piyasası boyunca varlıklarını arttırdığını öne sürdü.

Mart 2022’den bu yana LINK balinalarının pozisyon artırdığına işaret eden Santiment, balinaların mart ayından bu yana yaklaşık 47,31 milyon LINK aldığını 316,5 milyon dolara denk gelen bu alımla beraber balinaların toplam arz içerisindeki payının %4,73 artarak %17,61‘e çıktığını belirtti.

Uzmanlar, balina olarak tabir edilen yüksek bakiyeli hesapların istikrarlı bir şekilde bir varlığı satın almasının o varlığın geleceğine dair iyimser beklentiler içerisinde olduklarını gösterdiğini belirtiyor. Ayrıca dolaşımdaki arzın azalması durumunda varlığın fiyatının olumlu yönde etkilenebileceği de tahminler arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!