Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Bir Yıllık Verileri Derledi: Bu 10 Altcoin Ekosisteminin Geleceği Parlak

On-chain ve analiz platformu Santiment, geçtiğimiz son bir yıl içerisindeki teknik verileri inceleyerek bullish bir performans gösterebilecek bazı altcoin projelerini sıraladı.

Kripto analiz platformu Santiment’in tarafından yapılan araştırmaya göre son bir yılda en büyük on kripto ekosistemindeki teknik gelişim faaliyetlerinde artış görüldü.

Bu ekosistemlerdeki Github etkinliklerindeki artış, ilgili altcoinler için güçlü bir yükseliş sinyali olarak görülüyor.

En fazla büyümeyi bu projeler gösterdi

Listeye göre Optimism yüzde 45,6’lık artışla başı çekerken, onu yüzde 20,3 ile Avalanche ve yüzde 16,6 ile Arbitrum takip ediyor. Solana yüzde 14,1’lik büyüme kaydederken, diğer projeler olan Harmony (yüzde 10,1), Cosmos (yüzde 8,8) ve BNB Chain (yüzde 5,1) gibi altcoin projeleri de dikkat çekici artışlarla listede yer alıyor.

Polkadot, Ethereum ve Polygon gibi önde gelen projeler ise sırasıyla yüzde 1,5, yüzde 1,4 ve yüzde 0,6 gibi daha mütevazı artış oranlarına sahip olmasına rağmen gelişimlerini sürdürüyor.

Geliştirme faaliyetlerindeki bu yükseliş, projelerin uzun vadeli başarılarına duyulan güveni artırırken, bu ekosistemlere ait altcoinlerin fiyatları üzerinde olumlu bir etki yaratabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!