Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Bitcoin ve 9 Altcoin’e İşaret Etti: Devler Liginin Yıldızları Bunlar!

On-chain analiz platformu Santiment, Bitcoin ve 9 altcoin’e dikkat çekti.

Santiment analistleri 24 Ekim günü, Bitcoin ve 9 altcoin projesi paylaşarak yatırımcıların ilgisini topladı. Söz konusu 10 kripto para arasında Chainlink (LINK), Bitcoin (BTC), Goat (GOAT), Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP), Pepe (PEPE), Filecoin (FIL), Shiba Inu (SHIB), Eigenlayer (EIGEN) ve Beam (BEAM) dahil edildi.

Bu projelerin, tüm FUD’lara ve düşüşlere rağmen en çok alım talebi gören ve en kayda değer toparlanmaları yaşayanlar arasında konumlandığı vurgulandı. Önümüzdeki süreçte de bu 10 projenin boğa piyasasının parlayan yıldızları olabileceği ima edildi.

Analistler, her ne kadar bunların piyasanın dev projeleri olarak öne çıktığını belirtseler de yatırımcıları olası risklere karşı şu ifadelerle uyardı:

Kripto para birimi, en köklü projeler için bile hâlâ büyük ölçüde spekülatif bir sektördür. Piyasalar genellikle kalabalığın beklentisinin tam tersi yönde hareket eder, bu da bu paraları çevreleyen düşüş söylemlerinin, artmaya başlayan kalabalığın satışlarına karşı koymaya istekli olanlar için ödüllendirici sonuçlara yol açabileceği anlamına gelir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!