Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Yükselişteki 3 Altcoin’i İşaret Etti: Fiyat Artışı Sürebilir!

Kripto para piyasasındaki genel durgunluğa rağmen yapay zeka ve büyük veri odaklı 3 altcoin performanslarıyla dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Santiment, 28 Mart tarihli paylaşımında 3 altcoin’e odaklandı. Kripto para piyasasındaki genel durgunluğun aksine son günlerde ciddi performans sergileyen bu altcoinler arasında TokenFi (TOKEN), SingularityNET (AGIX), Botto (BOTTO) yer aldı.

Santiment, söz konusu altcoinlerin yapay zeka ve büyük veri odaklı çalıştıklarını ve piyasadaki FOMO’nun zayıflamasına rağmen bunlara yönelik ilginin bir gün bile azalmadığını hatırlattı.

Verilere göre TOKEN geçtiğimiz 1 haftalık süreç boyunca %87, BOTTO %87 ve AGIX ise %47 yükseliş sergiledi. Buna karşılık kripto para piyasasının ilk 100’ünde yer alan projelerin 1 haftalık genel performansı %7,3 ile sınırlı kaldı.

Santimentin açıklamasında, bu 3 altcoin’in ciddi düşüşler yaşamadan ve alım fırsatı vermeden yükselişlerine devam edebileceği ima edildi:

Kripto para piyasası son birkaç gündür çoğunlukla sabit seyrederken, yapay zeka ve büyük veri ile ilgili projelerin devam eden piyasa değeri büyümesine dikkat edin. Bu varlıkların çoğuna yönelik azalan kitle ilgisine rağmen, bu sektördeki ilk 100 projenin toplam piyasa değeri +%7,3’tür. Genel yatırımcı ilgisi, fiyatlarının ciddi düzeltmeler yaşamadan yükselmeye devam etmesini sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!