Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment’den Yeni Analiz: Bu 3 Altcoin Bitcoin’den Ayrışabilir!

Veriler üç kripto paranın Bitcoin (BTC) ve altcoinlerin geri kalanından ayrışabileceğini ortaya koydu.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından 3 Ekim günü aktarılan verilerde, Aave (AAVE), Cardano (ADA) ve Curve’nin (CRV) Bitcoin  fiyatı 28 bin doları aştığı yakın tarihte büyük hareketlere tanıklık ederek piyasadan ayrıştığı öne çıkarıldı. Sunulan analizde bu üç kripto paranın piyasadaki diğer altcoinlere kıyasla ayrışma potansiyelinin yüksek olduğuna yer verildi.

Bahsi geçen 3 altcoin’in 2 Ekim günü yaşanan yükseliş dahil olmak üzere yıl içerisinde çoğu kez piyasanın geri kalanına göre daha fazla kar elde ettiğini belirten araştırma firması, ayrışmanın yukarı veya aşağı yönlü olabileceğini ifade etti.

Özellikle bu 3 altcoinin balinaları piyasadaki volatilite zamanlarında yukarı ve aşağı yönlü hareketleri derinleştirmekten çekinmedi.

Temel olarak, büyük kar elde eden altcoinlerin başta Bitcoin olmak üzere piyasanın geri kalanıyla karşılaştırıldığında yaklaşan volatiliteye daha yatkın olduğu belirtilirken açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Bu altcoinlerin her bini 2 Ekimdeki ılımlı toparlanma dahil yıl içerisinde yüksek kart getirisi sundu. AAVE, CRV ve ADA kar-zarar geçişlerinde yüksek oranda kısa çaplı bir atlcoin volatilitesine ev sahipliği yapıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!