Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sapphire Tech, Grin Kripto Para Birimine Özel GPU Üreti!

Hong Kong menşeli ekran kartı üreticisi Sapphire Technology, direkt olarak Grin kripto para biriminin madenciliğine yönelik yeni madencilik grafik işlemci üniteleri üreteceğini duyurdu.

Geçtiğimiz salı günü RX 570 16GB HDMI Blockchain Graphics Card isimli cihazını tanıtan Sapphire, bunun Grin ve diğer kripto paraların madenciliğini yapmak için üretilen ”ailenin ilk üyesi” olduğunu ifade etti. Ürün henüz satışa çıkmadı ancak ”çok yakında” siparişlere açık olacak. Firmadan yapılan açıklamaya göre yeni ürün Cuckatoo 31+ proof-of-work algoritması kullanan ağlar için üretilmiş ”çözümlerden sadece bir tanesi.”

Sapphire bünyesinde küresel pazarlama yöneticisi olarak çalışan Adrian Thompson, firmanın bu yeni blockchain ürünlerini piyasaya sürmesinden dolayı heyecanlı olduğunu ve gelecekte RX 570’e ek olarak çok fazla ürün geleceğini duyurdu.

”RX 570 16GB HDMI kartının piyasaya sürülmesi sadece SAPPHIRE için değil, aynı zamanda erken Grin madencileri ve bütün kripto para piyasası için de heyecan verici bir olayı temsil ediyor.”

Mimblewimble gizlilik teknolojisi tabanlı olan Grim kripto para birimi iki yıllık bir gelişme sonrası geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü. Söz konusu kripto para birimi özellikle ‘cypherpunklar’ ve buna benzeyen yatırım firmalarından büyük ilgi gördü. Bunun yanı sıra yine Mimblewimble protokolü kullanan bir başka kripto para birimi Beam de yakın tarihlerde piyasaya sürüldü.

Grin, piyasaya çıkmasından sonra yaşadığı %97 civarında fiyat düşüşü ile yatırımcıları kısa süreli paniğe sürükledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment