Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Satılık Kelepir Lamborghini: Morgan Creek Kurucusu Lambo’sunu BTC Karşılığında Satışa Çıkardı

Bitcoin 2017 yılında zirveye çıktığında, Lamborghini marka araç da aynı şekilde kripto para sektöründe anılmaya başlamıştı. Kripto para milyoner ve milyarderlerinin favori araçlarından birisi olan Lamborghini, bu sefer biraz değişik bir haberle gündeme geldi.

Morgan Creek Capital Management kurucusu Jason A. Williams, Bitcoin karşılığında Lamborghini marka aracını satılığa çıkardı. Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinin %80 civarı gerisinde, 4.000 dolar bandında seyrederken, Morgan Creek kurucu ortaklarından Jason da daha fazla Bitcoin elde etmek istediğine karar verdi.

”Daha önce kripto (para sektöründe) hiç yapılmamış bir şey yapacağım.”

”Lamborghini’mi satıp Bitcoin alacağım. BTC teklifleri kabul edilir.”

Williams aracını sadece BTC ile satmakla kalmayıp, birisi tarafından aracı Şili’ye kargolayıp kargolamayacağı sorusuna da yeterli BTC karşılığında bunu yapacağı cevabını verdi.

Daha sonra ünlü geliştirici tarafından, ”Huracan’lar zaten berbat yatırımlar” ifadesine de yanıt veren kurucu ortak, ”Çok fazla araba var, ancak yeteri kadar BTC yok” ifadesi ile amacını da belli etmiş oldu. 2019 yılı özellikle boğanın gelişi konusunda geleceğe umut tutmaya devam ediyor. Bitcoin 4.000 dolar altında giriş yaptığı yılda kısa bir süre içerisinde 4.000 dolar üzerine çıkmış ve umutları daha da güçlendirmişti.

Önümüzdeki günlerde beklenen Bitcoin ETF, Bakkt ve Nasdaq gibi haberler, umutların şimdilik taze kalmasını sağlıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment