Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Schiff: Bitcoin Hala Yerinde Sayarken Altın Boğa Piyasasına Girdi

Tanınan altın yatırımcılarından ve Bitcoin eleştirmenlerinden Peter Schiff, Twitter üzerinden yine Bitcoin yatırımcılarını kızdıracak açıklamalarda bulundu. Euro Pacific Capital’in CEO’su Peter Schiff, Altın piyasasına olan ilginin 2015 yılından beri arttığını ve ONS Altın fiyatının son yılların rekorunu kırdığını belirtti.

Buna karşın lider kripto para birimi Bitcoin’in 2019 yılındaki zirve noktasının bile altında olduğunu ifade eden Schiff, BTC yatırımcılarının durumunun vahim olduğunu belirtti. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altının bu sebeple ciddi yatırım aldığını vurgulayan Schiff, şu an için boğa piyasasına girildiğini düşünüyor.

Önümüzdeki haftalarda ONS Altın fiyatının 1.800 dolar noktasından bile çok daha üst seviyelere çıkacağını vurgulayan, Bitcoin’in ise yerinde sayacağında iddialı.

Kripto para analistleri ise bu durgun günlere rağmen yakında çok sert bir kırılma yaşanabileceğini ve Bitcoin’in rekora giden ralliyi başlatabileceğini düşünmekte. Schiff genellikle bu açıklamalarından sonra pişman olmasıyla ve tükürdüğünü yalaması ile tanınıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment