Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Scott Melker: Bitcoin Fiyatı Konsolidasyondan Geçiyor

Bitcoin 9.500 dolara kadar gelse de neredeyse iki gündür bu noktadan kıpırdamadı ve hem yükseliş hem de düşüş bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Önde gelen kripto para analistlerinden Scott Melker yani The Wolf of All Streets ise konu hakkında yayınladığı tweet’inde Bitcoin fiyatının konsolidasyon dönemine girdiğini belirtti.

Bitcoin’de Yeni Direnç Oluştu

Bitcoin’in analistin çizdiği grafikteki direnci yani 9.800 dolar noktasını kırabilirse yeni bir rekora ve 10.000 dolar üstüne çıkacağını belirten Scott Melker, bu konsolidasyon sürecinin aslında olumlu olduğunu ifade etti.

Bitcoin aylık kapanışı olumlu yaparak yükseliş bekleyenlerin sayısını arttırmıştı ancak ayın ilk gününde hala aynı seviyede kalması umutları azalttı. Bitcoin fiyatının yükselmesini bekleyen tek kişi ise Melker değil.

Başka bir popüler analist Josh Rager da Bitcoin’in önümüzdeki günlerde yükseliş yaşayabileceğini ifade etmişti. Rager, BTC’nin belirli bir konsolidasyon döneminden sonra 10.173 doları kıracağını ve burada tutunarak yeni rekora gideceğini takipçileri ile paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment