Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SEC Başkanının Övdüğü Altcoin’de Neredeyse Herkes Zararda: Alım Sinyali Mi?

SEC Başkanı Gary Gensler tarafından övülen altcoin, en çok zararda yatırımcısı bulunan proje olarak kayıtlara geçti.

IntoTheBlock verilerinden yararlanan DLNews, en çok zararda yatırımcısı bulunan kripto para projesini gözler önüne serdi.

Verilere göre Algorand (ALGO) yatırımcıların %90’ının para kaybettiği anlaşıldı. ALGO yatırımcılarının %2’si güncel fiyattan başa baş konumdayken sadece %7’sinin karda olduğu belirtildi.

Algorand, 2017 yılında Massachusetts Institute of Technology’de bilgisayar bilimcisi ve profesör olan Silvio Micali tarafından kurulmuştu. SEC Başkanı Gary Gensler 2018 ve 2019 yıllarında MIT Sloan School of Management’ta ders verdiği sırada Algorand hakkında övgü dolu sözler sarf etmişti.

Gensler 2019 yılında ALGO hakkında konuştuğu sırada fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yakın bir konum olan 3,5 dolar seviyelerindeydi. Geçen 5 yıllık süre zarfında ALGO yaklaşık %95 değer kaybetti. Aynı dönemde, en iyi kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %612 ve %860 oranında yükseliş gösterdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen ALGO, yazım esnasında 0,17 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!