Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sektörün “Çılgın” İsminden Yeni Yatırım Tavsiyesi!

Yaptığı açıklamalar ve tahminlerle kendisini kripto para sektörünün çılgını haline getiren siber güvenlik uzmanı John McAfee, yine kendinden tam beklenen bir hareket sergiledi.

McAfee, 14 Nisan tarihinde katıldığı bir programda hem ekonomik kriz hem de kripto paraların güncel durumu hakkında açıklamalarda bulundu. McAfee, insanlık tarihinde böyle bir şeyin (Koronavirüs salgını) yaşanmadığını belirttikten sonra, bütün dünyanın adeta karantina altına alındığını belirtti.

Fıstık Ezmesi Alın 

Neler olacağına dair bir tahmini olmayan McAfee, geleceğin ne getireceği konusunda karanlıkta olduğunu belirtti. Kimsenin de bu konuda fikre sahip olmadığını vurgulayan McAfee, bildiği tek şeyin “bütün itibari paraların çökeceği” olduğunu vurguladı.

McAfee’nin yeni yatırım tavsiyesi ise birçok kişiyi şaşırttı:

“Yiyecek ve su alın başka hiçbir şeyin önemi yok. Kripto paralara veya itibari paralara ne olacağını ne ben ne sen ne de kimse biliyor. Bildiğim tek şey dünyanın çöktüğü ve kesinlikle yıkılacağı. Eğer yeterince gıdanız varsa bu sizi hayatta tutacaktır. O sebeple fıstık ezmesi, kuru üzüm ve ekmek alın. Bunlarla yıllarca yaşayabilirsiniz.

Şu an için herhangi bir gıda kıtlığı baş göstermese de McAfee’nin fıstık ezmesi ve ekmek yatırımı tavsiyesi gerçekten ilerleyen yıllarda iş görebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment