Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ShapeShift Borsası, Kripto Para Yatırımcılarına Özel Altı Bölümlük Dizi Serisini Tanıttı!

İsviçre tabanlı kripto para borsası ShapeShift, 26 Şubat tarihinde kendi resmi Twitter hesabından yaptığı bir duyuru ile ”Down the Rabbit Hole” isimli özel filmini tanıttı. Yapılan açıklamaya göre söz konusu film direkt olarak kripto para topluluğu üyelerine yönelik hazırlandı.

Borsa yetkilileri yaptıkları açıklamada her bir bölüm için altı adet trailer yayınladı ve ilk bölüm olarak geçen ”The Technologist”, Zcash kripto para biriminin CEO’su Zooko Wilcox’a yönelik çekilmiş. Wilcox ilgili bölümde kripto paralara nasıl giriş yaptığını ve kriptografinin yararları ile gizlilik konularını konuşmakta.

Mama Hope ve Satoshi is Female bünyesinde CEO olan Nyla Rodgers de ”The Humanitarian” isimli ikinci bölümün konusu. Rodgers ilgili bölümde kripto para birimlerinin bankacılık hizmetlerine erişimi olmayan kitleler için kullanımından söz etmekte.

”The Innovator” isimli üçüncü bölüm ise RSKLabs isimli açık kaynaklı akıllı kontrat platformunun CEO’su Diego Zaldivar ile çekildi. Zaldivar kendi bölümünde kripto paraların ve merkeziyetsiz uygulamaların insanların hayat kalitesini nasıl arttırabileceğini anlatmakta.

Türk kökenli bir isim olan CoinShares CSO’su Meltem Demirörs ise ”The Venture Capitalist” isimli kendi bölümünde kripto para yatırım ürünlerini anlatmakta.

”The Musician” isimli beşinci bölüm, Tatiana Coin isimli ”sanatçı koini” üretmesiyle tanınan Tatiana Moroz’u ele almakta ve Moroz bu bölümde Bitcoin hakkında bestelediği şarkıyı ve konuyla ilgili fikirlerini tanıtıyor.

Tahmin edildiği gibi son bölüm de borsanın 2013 yılında hayata geçirilmesini sağlayan kurucu Erik Voorhees’e adanmış. Voorhes kendi bölümünde blockchain’in sosyal etkilerine odaklanıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment