Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ShapeShift CEO: Bitcoin Kendini Yeniden Toparlayacak

Erik Voorhees, kısa bir süre önce verdiği bir röportajda kripto para sektörünün yıllar içerisinde ne gibi bir değişim gösterdiğinden bahsetti.

ShapeShift’in CEO’su olan ve şu ana dek yaptığı çeşitli açıklamalarla ön plana çıkan Erik Voorhees, kısa süre önce WhatBitcoinDid’e özel bir röportaj verdi ve kripto para piyasası hakkında konuştu.

Voorhees katıldığı programda öncelikle kripto para piyasasındaki genel düşüş halinden ve bir süredir devam eden ayı piyasasından bahsetti. Bunun sektör genelinde görülen dördüncü ayı piyasası olduğunu hatırlatan Voorhees, bu gibi düşüşlerin Bitcoin‘in doğuşundan beri görüldüğünü vurguluyor.

Voorhees son zamanlarda görülen ayı piyasasının “yeni” bir şey olmadığını hatırlatsa da son derece etkili olduğunu da vurguluyor. Çünkü Voorhees’e göre bu gibi düşüşler ve ayı piyasaları, zaman içerisinde git gide daha etkili ve daha büyük ölçekli olmaya başlıyorlar:

“Balonun ilk olarak 2011 ortalarında patladığını görmüştüm. Piyasa o zaman çok daha küçük olduğu için insanlar milyarlarca dolarlardan değil, birkaç yüz bin dolardan bahsediyorlardı. Şu anda büyük bir sektörden bahsediyoruz. Dolayısıyla bu piyasanın 2017’de 100 kat büyüyüp sonradan 90 kat düşmesi elbette büyük bir etki yaratıyor.”

Voorhees tarafından yapılan açıklamalara göre kripto para piyasası geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha olgun ve çok daha büyük bir durumda. Voorhees tüm bunları gerekçe göstererek 2017 yılındaki balon piyasasının uzun vadede unutulacağını ve piyasanın kendini yeniden toplayacağını söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment