Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’den Metaverse Açıklaması: Yüzde 44 Yükseldi

CoinGecko verilerine göre son bir haftalık periyotta %44’lük yükseliş gösteren Shiba Inu (SHIB), metaverse’de arazi satışlarına başlayacağını açıkladı.

Shiba Inu 8 Şubat tarihinde resmi blog sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, metaverse’de arazi almak isteyenlerin arasından elinde LEASH token’ı bulunduranlara öncelik sağlanacağı söylendi.

Ayrıca Shiba yaptığı açıklamada:

Shiba Lands’i açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Araziler alıma çok yakında başlayacak. Yeni bir sistem kuruyoruz bu sistemle adil satış olmasını, işlem ücretlerinin düşük tutulmasını ve botların engellenmesini sağlayacağını umuyoruz.

dedi.

Geçtiğimiz haftalarda “Shiberse” adındaki metaverse projesini tanıtan Shiba Inu, konuyla alakalı pek bir bilgi vermemişti.

Shiberse için geliştirme aşamasında olduklarını belirten Shiba Inu, metaverse’lerinin ismini bu ay duyuracaklarını söyledi.

Git gide popülerleşen metaverse sektörünün değeri Decetraland ve The Sandbox gibi büyük projelerin sayesinde 23 milyar doları aştı.

Shiba Inu’nun yerel token’ı SHIB, son yedi günlük periyotta bitcoin fiyatının toparlanmasıyla ve metaverse haberi ile birlikte yaklaşık %44‘lük değer kazanırken son 24 saatlik periyotta %5,7’lik değer kaybetti. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinGecko verilerine göre 0,00003140 dolardan işlem görüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!