Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’nun (SHIB) Merakla Beklenen Kart Oyununun Çıkış Tarihinde Değişiklik: Geri Sayım Başladı

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) topluluk tarafından merakla beklenen kart oyunu Shiba Eternity’nin çıkış tarihi ertelendi. 

Shiba Inu ekibi tarafından 30 Eylül tarihinde Twitter üzerinden yapılan duyuruda, oyunun çıkış tarihinin resmi olarak 1 Ekim‘den 6 Ekim‘e ertelendiği açıklandı. Baş geliştirici Shytoshi Kusama, söz konusu erteleme ile birlikte oyun hakkındaki tüm hikayenin 1 Ekim tarihinde yayınlanacağını söyledi. Shiba Eternity, son değişiklik ile birlikte 6 Ekim Perşembe günü Apple App Store ve Google Play Store mağazalarında yerini alacak.

Geliştirici ekip oyunun potansiyelinin oldukça yüksek olduğuna ve oyun sektörünün en popüler kart oyunu olan Blizzard Entertainment’in Hearthstone‘u ile rekabet edebileceğine inanıyor. İlk olarak Vietnam’da test edilen oyuna talep oldukça fazla olunca geliştirici ekip sunucu kapasitesini arttırmak zorunda kalmıştı. Daha sonrasında ise ikinci test yeri olarak Avustralya seçildi ve burada da oyun büyük bir beğeniyle karşılandı.

Kusama ise ödüllü turnuvalar ve benzersiz koleksiyonlar gibi oyun hakkında birçok proje üretmeye devam ediyor. Baş geliştiricinin projeleri arasında en dikkat çekici nokta oyundan elde edilecek gelirin %5’inin Shiba yakımında kullanılacağını açıklaması olurken uzmanlar, oyunun Hearthstone kadar tutması durumunda %5’lik yakım oranının toplam arzı ciddi anlamda etkileyebileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!