Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’nun Shibarium Duyurusu Bu Coin’de Yükseliş Getirdi: Para Çekimleri Aktif!

Shiba Inu’nun (SHIB) katman-2 ağı Shibarium, lansmandan kısa bir süre sonra yaşadığı aksaklığın ardından köprü işlemlerini yeniden kamuoyuna açtı.

Shiba Inu 28 Ağustos tarihinde resmi ekosistem sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, katman-2 ağı Shibarium’un lansmanı sırasında milyonlarca dolarlık varlığın sıkışmasına neden olan Ethereum köprüsündeki sorunun çözüldüğünü ve para çekme işlemlerinin yeniden aktif edildiğini duyurdu.

Shibarium, 16 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmüş ve kısa sürede gördüğü yoğun ilgi nedeniyle çeşitli aksaklıklara uğramıştı. Geliştirici ekip, bunun bir ölçeklendirme sorunu nedeniyle yaşandığını ifade etmişti. Söz konusu aksaklıkta 2,5 milyon dolar değerinde 954 Ethereum (ETH) ve 830 bin dolar değerinde 90 milyar SHIB transferi gerçekleşememiş ve ağda takılı kalmıştı.

Polygon’un (MATIC) bir hard fork’u olan Shibarium’un baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, sorunu düzeltmek için Polygon ekibiyle birlikte çalıştıklarını belirtti.

Shibarium ağının kapalı kalması ekosistem katılımcılarında endişeye sebep olsa da ekip nihayetinde köprü üzerindeki varlıkların yeniden çekilebilir hale gelmesini sağladı.

Ağın tasarımına göre Ethereum (ETH), Shiba Inu, Doge Killer (LEASH) ve Wrapped Ethereum (WETH) gibi varlıkların çekiminin 45 dakika ile 3 saat sürebileceği belirtildi. Buna karşın Shiba Inu ekosistem tokenlarından Bone ShibaSwap’in (BONE) çekiminin ise 7 güne kadar sürebileceği vurgulandı.

Kusama ayrıca bu zamana kadar Shibarium’a 65 binden fazla cüzdanın kaydolduğunu ve toplamda 350 binden fazla işlem gerçekleştirildiğini ifade etti.

CoinGecko verilerine göre köprünün tekrar aktif olmasıyla birlikte BONE, 1,296 dolar seviyelerinden %10 yükselişle 1,426 dolara kadar yükseliş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!