Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Ne Zaman 1 Dolar Olur? Shiba Shootout Yarım Milyon Dolara Ulaştı

2021 yılında ciddi yükseliş gösteren köpek coin Shiba Inu’nun (SHIB) geleceği kripto meraklılarının en çok ilgilendiği konuların başında geliyor. Pek çok yatırımcı için popüler bir tercih olan Shiba Inu 1 dolar olur mu ve yatırımcıları neler bekliyor birlikte bakalım. 

Pek çok kripto tahmini için başvurulan kaynaklardan olan OpenAI’nin ChatGPT’sine göre Shiba Inu’nun fiyatının 31 Temmuz 2024’e kadar artış göstermesi mümkün görünüyor. SHIB için yapılan ChatGPT tahmini, Temmuz ayı sonuna kadar 0,00002 dolarlık bir fiyat öngörüyor. 

Shiba Inu ekibinden yapılan token yakma açıklaması da topluluğun dikkatini çekiyor. Shiba Inu’nun pazarlama ekibinin önemli isimlerinden olan Lucie’nin, Shiba ekosisteminde daha fazla SHIB yakımını sağlayacak bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurması SHIB sahipleri tarafından olumlu karşılanıyor. Token yakım faaliyetleri popüler meme coin’in arzının azaltılıp değerinin korunması için son derece kritik bir rol oynuyor.

Fiyat tahmini sitesi Changelly SHIB ile ilgili 1 dolar öngörüsünde bulunmuyor. En uzak tarih olan 2025 tahminlerine göre bile Shiba Inu’nun 1 dolar olması beklenmiyor.

Güncel verilere baktığımızda Shiba Inu’nun son 1 yılda ciddi bir yükseliş yaşadığını görüyoruz. CoinGecko analizlerine göre SHIB, son 1 yılda yüzde 125’in üzerinde yükseliş kaydediyor. Son 30 günde yüzde 30’dan fazla düşen köpek coin, daha yakın tarihlerde de henüz bir toparlanma göstermiyor. 

Shiba Inu ile ilgili ralli beklentisi devam ederken bazı yatırımcılar alternatif projelere yöneliyor. Özellikle indirimli fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan ön satış coinleri, kripto meraklılarının hedefi oluyor. Bu kervana yeni katılan bir SHIB alternatifi olan Shiba Shootout token, hızlı başlayan ön satışı ile dikkat çekiyor. 

Shiba Shootout Ön Satışı Yarım Milyon Dolara Ulaştı

Yaratıcılık, strateji ve kovboy temasının bir karışımı olan Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan ön satış etkinliğinde toplanan fonlar yarım milyon dolara ulaşıyor. Hızlı ilerleyen ön satışta indirimli fiyatlardan SHIBASHOOT token büyük ilgi görüyor. 

Shiba Shootout, meme coinlerin çekiciliğinden yararlanmayı amaçlıyor zira bu coinler yükseliş eğilimi gösterdiğinde ve bir tür değer sağladıklarında büyük oranda artış gösterme potansiyeli taşıyor. SHIB ve DOGE’nin ralli dönemlerinde yüzde 5000 civarında artış yaşamış olduğu göz önünde bulundurulduğunda SHIBASHOOT ön satışının ilgi çekmesi normal kabul ediliyor. 

Shiba Shootout token, genellikle hiçbir fayda sağlamayan pek çok köpek temalı meme coin gibi yalnızca popülerlik vadetmiyor. Örneğin Dogecoin ve Shiba Inu’nun herhangi bir ana faydası veya özelliği yokken SHIBASHOOT tokenler, sahiplerinin projeyle ilgili karar alma süreçlerine katılmasına olanak tanıyor. Proje ekibi bu durumu, Vahşi Batı’da herkesin söz sahibi olduğu bir belediye binası toplantısı olarak tanımlıyor.

Shiba Shootout, kullanıcıların tokenlerinin bir kısmını özel bir cüzdanda saklamalarına yardımcı olan bir “Tasarruf Çıkını” özelliği de sunuyor. Bu tokenler sahiplerine ekstra ödül kazandırıyor. 

Shiba Shootout token aynı zamanda topluluk odaklı proje planı ile dikkat çekiyor. Proje ekibi, token sahipleri için kripto paralar ve projeyle ilgili deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ‘Kamp Ateşi Hikayeleri’ grubu oluşturuyor. Bu özellik, proje destekçileri arasında bir topluluk ve katılım duygusunun oluşmasına yardımcı oluyor.

Tüm bu özellikler, ön satış etkinliğine katılarak Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcı sayısındaki hızlı artışı net bir şekilde açıklıyor. 

Shiba Shootout Token İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Shiba Shootout, Dogecoin, Shiba Inu, Bonk ve dogwifhat gibi köpek temalı bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor. Projenin tokenomikleri, arz ve talebi dengelemek ve aynı zamanda uzun vadeli token sahipliğini teşvik etmeyi amaçlıyor.

2,2 milyar adet olan Shiba Shootout token arzının  yüzde 35’i ön satış etkinliğine ayrılıyor. Staking özelliğine yüzde 20, likiditeye yüzde 10, pazarlamaya yüzde 20 ve proje fonlamaya yüzde 10 Shiba Shootout token tahsis ediliyor. 

Proje, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliği ile dikkat çekiyor. “Kaktüs Staking” adı verilen bir stakin mekanizması ile kullanıcılar, Shiba Shootout tokenlerini dijital çöl ortamındaki bir kaktüs bitkisine yatırıyor. Katılımcılar ne kadar uzun süre tokenlerini kilitlemeyi seçerse o kadar çok token biriktiriyor ve ödül kazanıyor. 

Borsa listelemeleri öncesinde Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı bir ön satışa katılıyor. Aşamalı fiyat artışı, erken dönemde projeyi benimseyenleri ödüllendirmeyi amaçlıyor. Erken yatırımcılar, listeleme anında daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. 

Vahşi Batı ruhunun meme coin popülerliği ile birleştiği projede katılımcılar, mevcut aşamada 0,0194 dolar ödeyerek SHIBASHOOT token satın alabiliyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. 

Tokenlerini kilitleyerek pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar ise mevcut durumda yüzde 2288 olan APY ve ETH bloğu başına 125,5 SHIBASHOOT token ödülünden istifade edebiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!