Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: “Kripto Para Ticareti ve Madenciliği Yasaklanmalı” Diyen Kongre Üyesinin Zor Anları: ”Dur!”

Bugün yapılan ABD kongre toplantısında yaptığı açıklama ile çok fazla dikkat ve tepki çeken Brad Sherman adeta köşeye sıkıştı. Kongre üyesi olan Brad Sherman, “Paranın Geleceği: Dijital Para Birimleri” başlıklı bir kongre sırasında ABD’nin kripto para satın alma ve madencilik yapma gibi eylemlere yasaklamalar yapması gerektiğini önermişti.

”…ABD dolarının uluslararası finansal sistemdeki rolü, ABD’nin sahip olduğu güçte oldukça kritik bir bileşendir. Bu güç İran’ı müzakere masasına getirdi ve ardından JCPOA’da yeterince iyi bir anlaşma yapıp yapmadığımızı tartıştık. Doların rolü için hiçbir şey yapmamıştık. ABD’li kişilerin kripto para kazanmalarını veya madencilik yapmalarını yasaklamalıyız.”


Bu gelişmeden yaklaşık 1 saat sonra, The Crypto Dog isimli ünlü kripto para Twitter hesabı, Brad Sherman’ın kirli çamaşırını ortaya serdi.

Hesap attığı bir tweet ile, Sherman’ın, kripto para kullanıcılarının kripto para birimlerini yasa dışı finansal etkinlikler için kullanmasından dolayı çok endişeli olduğunu, ancak kendisine yapılan en büyük kampanya bağışının, yasa dışı kumar oynattırdığı için ABD hükümetine 13.3 milyon dolar ceza ödeyen bir şirketten geldiğini ortaya çıkardı.

Bunun üzerine Brad Sherman, Crypto Dog hesabına özel mesaj atıp, durmasını istedi – veya görünüşe göre durması için yalvardı.


Bu trajikomik durum Reddit üzerinde de en çok tartışması dönen başlıklardan birisi oldu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment