Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: ZRX Dünyaca Ünlü Coinbase’de Listelendi!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Coinbase, bugün yaptığı bir duyuru ile Coinbase Pro’ya ZRX’i eklediğini duyurdu!

Coinbase aslında bu haberin sinyallerini ta Temmuz ayında vermişti. Coinbase 14 Temmuz tarihli açıklamasında, platforma Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) ve 0x (ZRX) koinlerini eklemek için çalışmalar yaptığı belirtilmişti.


Coinbase’in resmi blog sayfasında paylaşılan gönderiye göre, ZRX şu an için USD, EUR ve BTC paritelerine sahip. Pariteler kısmına parantez açan Coinbase, ”şu an için ZRX/GBP paritesini sunmayacaklarını” da açıkça belirtti.

İlginç olan ise ZRX’in henüz Coinbase üzerinde listelenme duyurusu gelmeden önce fiyat artışına geçmesi. ZRX basın saatine göre %12.26 artış ile 0.843798 dolardan işlem görmekte ve toplam piyasa hacmini de 456 milyon dolara çıkardı.

Coinbase gönderisinde kullanıcıları Coinbase.com iternet sayfası ve Coinbase iOS ve Android uygulamalarına karşı da uyardı. Gönderiye göre ZRX henüz Coinbase.com veya telefon uygulamalarında bulunmuyor. ZRX’in söz konusu platformlara geçeceği tarihlerde ayrı bir duyuru yapılacağı da vurgulandı.

ZRX alım satım işlemleri de New York haricinde çoğu yetki bölgesindeki kullanıcılar için kullanılabilir olacak.


WhalePanda hesabının da belirttiği gibi, ZRX gerçekten de CoinbasePro duyurusundan bir kaç dakika önce pumplanmaya başladı. Bu da kripto para dünyasının çokça tartışılan ‘içeriden haber alma’ olayının yaşanıp yaşanmadığına dair şüpheler doğurmakta.

23 Mayıs tarihinde kapatılan GDAX yerine gelen Coinbase Pro, açıldığı tarihten beri toplamda altıncı kripto para birimi olan ZRX’e ulaştı. Bundan daha önce Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve Ethereum Classic listelenmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment