Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Singapurlu Kripto Para Borsası Vauld Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

Hindistan’da faaliyet gösteren Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, 4 Temmuz tarihli blog yazısında para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Singapurlu kripto alım satım ve kredi platformu Vauld, 4 Temmuz tarihli blog yazısında nakit akışı problemleri dolayısıyla mali bir kriz içerisinde bulunduğunu ve krizin derinleşmemesi adına tüm operasyonlarını durduğunu açıkladı.

Vauld, yaptığı açıklamada son zamanlardaki değişken piyasa koşullarına ve iş ortaklarının içinde bulunduğu mali zorluklara dikkat çekerek şirketin nakit akışının etkilendiğini belirtti. Blog yazısında, olumsuzlukların, hissedarları etkilememesi adına derhal harekete geçtiklerini, mali danışmanları Kroll Pte Limited’i ve hukuk danışmanları, Cyril Amarchand Mangaldas’ı ve Rajah & Tann Singapore LLP’yi devreye aldıklarını duyurdu.

Yönetim, Vauld hissedarlarını koruma adına, yeniden yapılandırma dahil bütün seçenekleri analiz ettiklerini açıkladı. Şirket, Vauld şirketler grubu için potansiyel yatırımcılarla görüşeceğini ayrıca Singapur mahkemelerine bir moratoryum için başvuracaklarını belirtti. Moratoryumun olası bir yeniden yapılandırma sürecinde şirketin ‘nefes alması’ için yeterli alanı sağlayabileceğini düşündüklerini ifade etti.

Vauld, bu düzenlemeler çerçevesinde, platformun tüm alım – satım, para çekme ve para yatırma işlemlerini askıya aldığını belirtti. Bu hamlenin olası bir yeniden yapılandırma sürecinde, operasyonları kolaylaştıracağına inandıklarını ifade etti. Bu kararı alırken mali ve hukuki danışmanlarından yardım aldığını belirten yönetim, sadece bazı müşterilerinin teminatlı kredilerle bağlantılı teminat tamamlama çağrılarını karşılayabilmesi için özel düzenlemeler yapacağını duyurdu. 

Blog yazısında sürece dair gelişmelerin, müşterilerle düzenli bir şekilde paylaşılacağı bildirildi. Yönetim, bu süreçte müşterilerin anlayışına ve sabrına sığındığını ifade ederek, müşterilerinin şirketle iletişime geçebileceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!