Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Singh: Kripto Para Piyasası Büyümeye Devam Edecek

BitPay’in üst düzey yöneticilerinden biri Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda ciddi bir çıkış yakalayabileceğini düşünüyor.

Kripto para şirketlerinden BitPay’in üst düzey yöneticilerinden olan Sonny Singh geçtiğimiz gün Bloomberg’e bir röportaj verdi. Kripto para sektörün yaşanan güncel gelişmelerden bahseden Singh ayrıca piyasanın geleceğiyle ilgili bazı tahminler yürüttü.

Kripto para sektörünün geçtiğimiz birkaç ay içerisinde kayda değer bir büyüme yaşadığını söyleyen Singh, Dünya genelinde bu sektörle ilgilenen şirketlerin sayısının artmaya başladığını belirtiyor. Singh’e göre daha fazla şirketin kripto paralarla ilgilenmesi, kripto para piyasasının da zamanla büyümesini sağlayacak:

“Kripto paralarını günlük yaşamda kullanılmaya başladıklarını görüyoruz. İnsanlar bu durumdan oldukça memnunlar çünkü artık tünelin sonundaki ışığı görebiliyorlar.”

Singh verdiği röportaj sırasında Facebook gibi şirketlerin kripto para projelerinden de bahsetti. Kendisinin açıklamalarına göre Facebook, Fidelity Investments, JPMorgan gibi isimlerin kripto paralarla ilgileniyor olmaları bu sektörün zamanla büyüyeceğinin bir göstergesi.

Böylesi dev şirketerin kripto para sektörüne girmesiyle birlikte kripto para düzenlemelerinin de ciddi ölçüde etkileneceğini söyleyen Singh, regülatörlere büyük bir görev düştüğünü belirtiyor. Kendisinin konu hakkındaki görüşlerinden bir kesit şu şekilde:

“Epey zorlanacaklar. ‘Dijital para’ diye yeni bir kategori oluşturup dijital para kurallarını belirlemek zorunda kalacaklar. Zaten sektördekiler de bunu bekliyorlar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment