Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şirket Yöneticisine Göre Bu Stablecoinler, Diğerlerini Yerinden Edebilir

Blockchain tabanlı finans şirketi Ondo’nun COO’suna göre stablecoin piyasasının güncel görünümü, büyük ölçüde değişebilir.

Ondo Finance COO’su Justin Schmidt, yatırımcılarına getiri sağlayan stablecoinlerin günümüzdeki stablecoinleri yerinden edebileceğini düşünüyor.

Schmidt, “Getiri sağlayan stablecoinlerin gelecekte hitap edebileceği pazarın en az günümüzdeki stablecoinlerin hitap ettiği pazar kadar büyük olacağını düşünüyorum.” dedi.

Ondo COO’su, elinde dolar cinsinden değerlendirilen bir varlık olan yatırımcıların geleneksel finans yatırımcılarına benzer şekilde bunu getiri sağlayan bir varlıkta tutabileceğini düşünüyor.

Günümüzdeki stablecoinlerin rezervlerinde tahvil tutulduğunu söyleyen Schmidt, ihraççıların bunlardan sağlanan getiriyi yatırımcılarıyla paylaşmayıp, kendileri için aldığını belirtti.

Schmidt, “Eğer elinizde USDC ya da USDT varsa siz değil, bir başkası getiri elde ediyor. Bu durumda gidip getiri sağlayan bir dolar da alabilirsiniz, bu sizin sermayeniz açısından çok daha verimlidir.” dedi.

Ondo Finance COO’su, biri OUSG, diğeri USDY olmak üzere getiri sağlayan iki stablecoin projesini destekliyor.

Mart 2023’te oluşturulan OUSG 113 milyon dolar değere ulaşırken, Kasım 2023’te oluşturulan USDY 71 milyon dolar değere ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!