Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana 10 Kat Kazandıracak mı? Bu Analist Bin Dolar Hedefi Verdi

Kripto para yatırım firması Placeholder’ın ortağı olan Chris Burniske, Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL) hakkındaki güvenini yeniden teyit ediyor ve düşen piyasaya rağmen gelecekteki fiyat tahminini koruyor.

Geçen ayın sonunda Burniske, her bir SOL için 1.000 dolarlık bir fiyat hedefinin gelecekte “muhafazakar” görünebileceğini belirtti. Bu tahmininden bu yana Solana önemli ölçüde geriledi ve yaklaşık 180 dolar seviyesinden yazı yazıldığı sırada 129 dolar seviyesine düştü.

Ancak Burniske, “Kısa vadeli fiyat hareketlerinden etkilenmeden hâlâ aynı görüşteyim” diyerek 1.000 dolarlık SOL tahminini yineledi. Burniske, Solana 8 dolardan işlem görürken birçok kişinin fiyatın 4 dolara kadar düşeceğini söylediğini, ancak bunun yerine Solana’nın 200 dolar seviyesine kadar 20 kat arttığını belirtti.

Burniske ayrıca diğer layer-1 kripto projesi Celestia (TIA) konusunda da iyimser. Yatırımcı, daha önce Celestia’nın benzersiz değer teklifini anlayanların altcoin’in mevcut düzeltmesi hakkında fazla endişelenmeyeceğini ifade etmişti.

Burniske, “Eğer fiyat düştüğü için TIA konusundaki iyimserliğinizi kaybettiyseniz, muhtemelen Celestia Org’a yeterince dalmadınız. TIA, listeleme haftasından bu yana hâlâ 2-3 kat yukarıda. Yerel zirveden aldıysanız bu sizin sorumluluğunuzda ve bir düzeltme, ortalamayı düşürme fırsatıdır” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!