Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana 500 Dolar Olacak Mı? Solana Ekosistemi Meme Coinleri Hangileri?

Ethereum katili olarak bilinen Solana blok zincirinin kripto para birimi SOL, son 1 yıldaki performansı ile heyecanlandırıyor. CoinMarketCap verilerine göre son 1 yılda yüzde 779 civarında artan SOL, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 180 dolardan işlem görüyor. 

Solana yatırımcıları, SOL’un 500 dolar olacağı günleri dört gözle bekliyor. Genel olarak kripto para piyasasında yaşanan toparlanma, Bitcoin’in yeniden ATH yapması ve özel olarak SOL’daki ivme sebebiyle yatırımcılar, 2024 yılı bitmeden 500 dolar seviyesini görmenin mümkün olduğuna inanıyor. 

2021 yılında yaşanan ATH ile 260 dolar seviyesine kadar yükselen SOL için 500 dolar hedefi mümkün olsa da analistler, bu hedefe ulaşmanın zaman alacağını düşünüyor. Bununla birlikte blok zincirinde yapılan geliştirmeler, devreye alınan inovatif özellikler ve iyileştirmeler, Solana ağını ve dolayısıyla SOL tokeni destekliyor. 

Fiyat tahminleri ile ilgili tanınmış platformlardan olan Changelly verilerine göre SOL için 500 dolar hedefin Mayıs gibi mümkün olacağı düşünülüyor. Solana ağının kripto para birimi SOL’un Mayıs başında 500 dolar seviyesine ulaşması öngörülüyor. Mayıs ayına 30 günden az bir süre kalmışken SOL’un bu seviyeleri görüp göremeyeceği merak ediliyor. 

Solana ağı son zamanlarda yalnızca SOL’un performansı ile değil blok zinciri üzerinde yer alan projelerle de adından söz ettiriyor. Ethereum ağındaki yüksek gaz ücretlerine karşılık hem proje geliştiriciler hem de yatırımcılar için avantajlı bir alan yaratan Solana, yaşanan meme coin çılgınlığı ile birlikte pek çok meme coin’e ev sahipliği yapıyor. 

Solana ekosisteminde yer alan meme coin projelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Yatırımcılar için kısa vadede gelir elde etme imkanı sunan Solana tabanlı meme coinler arasında bazı isimler ön plana çıkıyor. Ofis tembellerini hedefleyen Slothana ve ejderha temalı meme coin Smog, Solana ağındaki en popüler meme coin projeleri listesinde üst sıralarda yer alıyor. 

Slothana Coin 10 Milyon Doları Aştı

Son dönemde en çok gördüğümüz meme coin projeleri arasında bağış odaklı girişimler dikkat çekiyor. SLERF ve BOME gibi hızlı kazandıran projeleri örnek alan Slothana coin, yatırımcıların radarına girmeyi başarıyor.

Geleneksel ön satış etkinliklerinde olduğu gibi kademeli fiyat artışı politikasına sahip olmayan proje, bağış usulüyle fon topluyor. Borsa listelemeleri öncesinde Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılar, proje sayfasında belirtilen kripto adresine SOL göndererek ön satıştaki yerini alabiliyor. 

Yatırımcılar, 1 SOL karşılığında 10 bin SLOTH coin elde ediyor. SOL gönderimi sonrasında katılımcıların yapması gereken tek şey, gerçekleşecek airdrop dağıtımını beklemek oluyor. Şu ana kadar toplanan fonların 10 milyon doları aştığı ön satış, tüm hızıyla devam ediyor. 

Proje ekibi SOL gönderiminin merkeziyetsiz bir cüzdan aracılığıyla gönderilmesi gerektiğini önemle vurguluyor. Potansiyel yatırımcılar Phantom benzeri bir kripto cüzdan ile dilediği miktarda Slothana coin satın alma imkanı buluyor. 

Mart ayının başında kripto arenasına giren projenin X hesabı ve kripto topluluğu, büyük bir hızla büyüyor. 13 bin takipçiyi geçen resmi X hesabı sayesinde katılımcılar, projenin gidişatı ile ilgili bilgi sahibi olabiliyor. 

Slothana ekibi, 9-5 çalışmaktan sıkılan, Solana tabanlı bir meme coin arayan ve hızlı gelir elde etmek isteyen ofis tembellerini ön satışa davet ediyor. 

SMOG Token MEXC’de Listelendi 

Solana tabanlı bir başka kripto para birimi olan ejderha temalı meme coin SMOG, gerçekleşen MEXC listelemesi ile alkış topluyor. Solana ağındaki en büyük airdrop etkinliğini düzenleyen proje, önde gelen borsalarda listelenmeye devam ediyor. 

İlk olarak Jupiter DEX’inde listelenen ve lansmanı yapılır yapılmaz ralli koşusuna çıkan Smog token satın almak isteyen yatırımcılar, artık MEXC borsasını da kullanabiliyor. Kripto dünyasına adım attığı andan bugüne kadar yüzde 247’den fazla yükselen SMOG, gerçekleşen yeni listelemeler ile hem güveni hem de sağladığı kazancı artırıyor. 

Proje ekibi SMOG topluluğunu teşvik etmek için yalnızca gelmiş geçmiş en büyük SOL airdrop’unu düzenlemekle kalmıyor. Proje sayfasından yapılan satın almalarda yatırımcılar, indirimli fiyatlardan yararlanmaya devam ediyor. 

Güçlü bir kripto para projesinin ve meme coin’in ancak viral popülerlik ve sadık bir kripto topluluğu ile mümkün olduğunu bilen ekip, SMOG token sayfasından yapılan satın almalar için yüzde 10’luk indirim uyguluyor. Yani diğer bir deyişle borsalar yerine proje sayfasını tercih eden yatırımcılar, SMOG token satın alırken yüzde 10 daha az para ödüyor. 

CoinMarketCap verilerine göre SMOG tokenin piyasa değeri 132 milyon doları aşıyor. Son 24 saatlik dilimdeki piyasa hacmi 900 bin dolar civarında olan SMOG token, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,1706 dolardan işlem görüyor. 

İndirimli fiyatlardan SMOG token satın almak isteyen yatırımcılar, proje sayfası üzerinden ETH, USDT veya kart işlemleri kullanarak projeye dahil olabiliyor. Yatırımcılar dilerse pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizmasından da faydalanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!