Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Fiyatı İçin Bariz Bir Risk Var: Analistler Uzun Vadede Umutlu

Kripto para piyasası, geçtiğimiz günlerdeki düşüşün ardından dün toparlanmaya başladı. Bu sırada özellikle Solana (SOL) ön plana çıktı.

K33 Research analisti David Zimmerman, “Son düşüşten sonra SOL ve (Solana) ekosistemindeki coinler, diğer altcoinlere kıyasla hala iyi görünüyor” dedi.

“SOLETH, kargaşadan bu yana güzel bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve SOLBTC de güçlü görünüyor. Her ikisi de kitlesel panik günlerinde yeşil kapattı.”

Birleşik Krallık merkezli dijital varlık yatırım firması Tagus Capital, “Solana’nın dayanıklılığı büyük ölçüde güçlü temellerinden kaynaklanıyor” dedi. “Platformun temel gücü, aktif kullanıcı sayısındaki artış, merkeziyetsiz borsalardaki (DEX) işlem hacimlerinin artışı ve genel ekosistem genişlemesi gibi kilit metriklerde belirgin” diye ekledi.

Uzun vadede umutlular

Analist Zimmerman, yatırımcıların dikkat etmesi gereken potansiyel bir risk olarak, büyük piyasa yapıcısı Jump Crypto’nun dijital varlık işini kapatacağına dair dolaşan söylentileri belirtti.

Blockchain takipçileri, Jump’a bağlı kripto cüzdanlarının hafta sonu borsalara ETH gönderdiğini ve son iki hafta içinde 500 milyon dolar değerinde ETH’nin stake edildiğini kaydetti. Jump, Solana ekosisteminin önemli bir erken destekçisiydi ve ağın merakla beklenen Firedancer güncellemesinin geliştirilmesine öncülük ediyordu.

Zimmerman, “Belirsizliğe rağmen SOL, güç gösteriyor ve işleri karmaşıklaştırmaya gerek yok. Uzun vadeli yatırım arayanlar için SOL açık bir seçenek.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!