Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Geliştiricileri, Hediye Olarak Aldıkları Meme Coin Sayesinde Servet Kazanmış Olabilir

Bundan aylar önce hediye olarak BONK alan Solana geliştiricileri, günümüzde yarım milyon dolar servet elde etmiş olabilir.

Solana geliştiricileri, Aralık 2022’de LamportDAO’da bir form doldurmaları karşılığında yılbaşı hediyesi olarak 25 milyar BONK aldılar. O dönemde bunların toplam değeri yaklaşık 300 dolardı.

Kripto para borsası FTX’in çöküşünden ve genel ayı piyasasından etkilenen Solana ekosistemi, birkaç ay boyunca boğa piyasasındaki günlerin çok altında seyretti.

Hediyeyi alan bazı Solana geliştiricileri, ayı piyasası yüzünden finansal olarak zor dönemlerden geçtiğini söyleyerek teşekkürlerini iletti. Bir geliştirici, Discord’tan, “Çok teşekkür ederim! 800 dolar benim iki aylık kiram ediyor.” mesajını attı.

Ancak Solana ekosistemi, aradan geçen aylar içerisinde yeniden yükselişe geçti ve burada en öne çıkan isimlerden biri BONK oldu.

Coinbase ve Binance listelemeleri sonrası birkaç kat değerlenen BONK, 0.00002949 dolara yükseldi. Geçen yılın sonunda hediye olarak BONK alan geliştiriciler, eğer bunları hala satmadılarsa 700 bin dolardan fazla mal varlığına sahipler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!