Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Meme Coinleri Hangileri?

Ethereum katili olarak bilinen Solana blok zinciri üzerinde geliştirilen meme coin sayısı gün geçtikçe artıyor. Piyasa değeri milyar dolarları aşan meme coin projeler,, hem küçük yatırımcının hem de kripto balinaların radarına takılıyor.

Bir anda popülerlik yakalayarak yatırımcısına bir gecede milyonlar kazandırma potansiyeline sahip şaka temalı kripto para birimleri olan meme coin projeleri özellikle Solana ağı üzerinde yoğunlaşıyor. 

Solana blok zincirinin hız ve verimlilik açısından daha avantajlı olması, proje geliştiricilerini bu ağ üzerinde geliştirme yapmaya itiyor. Yatırımcılar ise meme coinleri uçsuz bucaksız kripto ekosistemine girmek için basamak olarak kullanıyor. Düşük ücretlerle yatırım yapma imkanı sunan meme coin projeleri, daha az riskli yatırımlar yaparak bu dünyayı tanımaya olanak sağlıyor. 

Solana meme coinlerine baktığımızda karşımıza çok sayıda isim çıkıyor. Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK) ve Book of Meme (BOME) gibi projeler ağdaki meme coinler arasında üst sıralarda yer alırken ön satış etkinlikleriyle dikkat çeken Sealana, Dogeverse ve Smog gibi projeler de rakiplerini zorluyor. 

Sealana Token Ön Satışı Hızlı İlerliyor

Solana ekosistemine son dahil olan meme coin projelerinden olan Sealana (SEAL) token ön satış etkinliği yoğun ilgi görüyor. Ön satış bitmeden sabit fiyattan Sealana token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor. 

Ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar 220 bin dolara dayanırken projenin arkasındaki ekibin SLERF gibi önde gelen Solana meme coin projelerinden biriyle ilişiği olduğu söylentileri yatırımcıları heyecanlandırıyor. 

SEAL token, bağış odaklı bir ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Elindeki süt şişesiyle ekranla göz göze gelen ve dağınık odasıyla tanınan South Park karakteri Gamer Guy’dan ilham alan Sealana, Solana ağındaki viral meme coin projesini bulmaya çalışıyor.

Annesinin bodrumunda yaşayan ve oradan çıkmak için altcoin yatırımlarını kullanan Sealana, Solana ağının düşük işlem ücreti ve yüksek işlem hızı gibi özelliklerinden faydalanıyor. 

Sealana token satın almak için yatırımcıların proje sayfasındaki adrese SOL göndermesi gerekiyor. 1 SOL karşılığında yatırımcılar, 6 bin 900 adet SEAL token satın alma imkanı buluyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, merkeziyetsiz bir cüzdan kullanarak SOL gönderebiliyor.

Sıradaki BOME veya SLERF olma amacındaki Sealana token, Amerikan Rüyası’nı kovalayan ve hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcıları bekliyor. 

Dogeverse Token 13 Milyon Doları Aştı

Solana ağının da dahil olduğu 6 büyük blok zincirini bir araya getirmeyi amaçlayan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde son şansını kullanıyor. Şu ana kadar toplanan fonlar 13 milyon doları aşarken tüm ağ bağlantılarının devreye alındığı projenin ön satışı büyük ilgi görüyor. 

Ethereum, Solana, Avalanche, Polygon, Base ve BNB Zinciri arasındaki sınırları kaldırarak kripto topluluklarını birbiriyle bağlamayı planlayan Dogeverse, ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmayı hedefliyor. 

Dogeverse tokene yatırım yapan yatırımcılar, tokenlerini dilediği ağdan talep etme imkanı buluyor. Staking özellikleriyle de dikkat çeken proje, yüksek APY oranları ile Dogeverse topluluğunu destekliyor. Tokenlerini kilitlemeyi tercih eden yatırımcılar, mevcut durumda yüzde 78 APY ile pasif gelir elde etme imkanı buluyor. 

Ağlar arasındaki hareketleri, hızlı, verimli, az maliyetli ve güvenli bir hale getirmek için kolları sıvayan Dogeverse token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri kullanarak lansman öncesindeki fiyatlardan faydalanabiliyor. Mevcut aşamada yatırımcılar 0,00031 dolar ödeyerek ön satışa katılabiliyor. 

En Büyük SOL Airdrop’unu Yapan SMOG Token İyi Performans Gösteriyor

Kripto dünyasının dikkatini listelenmesinin ilk gününden çekmeyi başaran SMOG token, Ethereum katili olarak tanımlanan Solana blok zincirindeki bir meme coin projesi olarak konumlanıyor. 

7 Şubat tarihinde Jupiter DEX’inde listelendiğinde saatler içinde yüzde bin 400 artan SMOG token satın almak isteyen yatırımcılar, çeşitli borsalar aracılığıyla projeye dahil olabiliyor. Solana blok zincirindeki en büyük airdrop etkinliğini düzenleyen proje, MEXC gibi önde gelen borsalarda listelenerek topluluğunu genişletiyor. 

CoinMarketCap verilerine göre SMOG tokendeki artış lansmandan bu yana yüzde 35’in üzerinde konumlanıyor. Hızlı yükseldikten sonra bir miktar gerileyen ejderha token, mevcut fiyatıyla satın alma penceresi sunuyor. 

SMOG token satın almak isteyen yatırımcılar, Raydium, MEXC, Jupiter, Orca, MeteoraVP ve Uniswap borsalarını kullanabiliyor. Bununla birlikte proje ekibi SMOG topluluğunu desteklemek için proje sayfasında benzersiz bir fırsat sunuyor. 

Tüm meme coin’lere hükmetmeyi amaçlayan SMOG token satın almak isteyen yatırımcılar proje sayfası üzerinden işlem yaparsa daha düşük fiyat ödüyor. Yüzde 10 indirimli fiyatlardan faydalanmak isteyen yatırımcılar, borsalar yerine proje sayfasını tercih edebiliyor. 

Staking imkanı da sunan SMOG token, piyasa performansının yanı sıra pasif gelir elde etme imkanı sunuyor. Proje sayfasından SMOG tokene yatırım yapmak için yatırımcıların ETH, USDT veya kart işlemleri ile ödeme yapması gerekiyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!