Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Tabanlı Altcoin ABD ve Çin Dahil 138 Ülkede Geçerli Ürününü Duyurdu!

Solana (SOL) tabanlı ödeme protokolü Zebec Protocol (ZBC), Visa ve MasterCard tarafından desteklenen ve kripto para ödemelerine imkan tanıyan bir kartı piyasaya sürdü.

Zebec uzun zamandır beklenen hamleyi yaparak kripto para ödemeleri için bir kart çıkardı. Şirket tarafından 8 Aralık tarihinde yapılan sosyal medya paylaşımında, ABD, Çin ve Türkiye dahil 138 ülkede geçerli olan ve Visa ile MasterCard altyapısı tarafından desteklenen “Zebec Instant Kart” isimli kartın siparişe açıldığına yer verildi.

Kullanıcılar bu kart sayesinde MasterCard ve Visa tabanlı tüm pos cihazlarında kripto paraları aracılığıyla ödemelerini gerçekleştirebilecekler. İşlemler için Zebec mobil uygulamasına Binance, Phantom veya MetaMask gibi seçeneklerden birinin bağlı olması gerekecek.

Şirket bu kartın ilk multi-chain (birden fazla blokzincirle bağlantılı) kart olduğunu vurgularken herhangi bir kart işlem ücreti alınmayacağına yer verildi:

Bekleyiş nihayet sona erdi. Karşınızda Zebec Instant Kart! İlk multi-chain, gözetimsiz, işlem ücretsiz kart. Visa ve Mastercard tarafından desteklenmektedir. Dünya çapında 138 ülkede mevcuttur.

Zebec 2022 yılında Solana Ventures ve bir dizi diğer şirketten 15 milyon dolar değerinde finansman topladığını belirtmişti.

CoinGecko verilerine göre Zebec Protocol’ün yerel token’ı ZBC, son 24 saat içerisinde %4,5 düşüş sergiledi ve 0,0075 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!