Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Tabanlı Altcoin’in Fiyatı Restaking Duyurusu ile Aniden Fırladı!

Jito, yeni Jito Restaking platformunu tanıttı; bu çözüm token kullanımını artırırken fiyatta da yükselişe neden oldu.

Solana ağındaki Jito’nun arkasındaki ekip Jito Vakfı, Jito Restaking’i başlattığını duyurdu. Jito Restaking, hibrit staking, restaking ve LRT (Liquid Restaking Token) modüllerini içeren yenilikçi bir altyapı çözümü olarak öne çıkıyor.

Yapılan açıklamada, re-staking’e ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Jito Restaking iki ana bileşenden oluşuyor: Vault Programı ve Restaking Programı. Vault Programı, Liquid Restaking Token’larını (LRT) yönetmektedir, herhangi bir SPL token desteği sunmaktadır ve esnek slashing (cezalandırma) koşullarını uygulamaktadır. Restaking Programı ise AVS’leri ve operatörleri yönetmektedir, ilişkileri koordine eder ve ödül ve ceza mekanizmalarını uygulamaktadır.

Buna paralel olarak Jito Restaking, token kullanımını artırarak ağ konsensüsünü ve ekonomik güvenliği desteklemektedir. Çoklu varlık desteği sunarak çeşitli staking stratejilerini ve güvenli ağları desteklemeyi ve layer-2 sıralayıcıları, sigorta fonları ve çapraz zincir köprüleri gibi ağları güvence altına almayı hedeflemektedir.

Jito (JTO) coin fiyatı arttı

CoinGecko verilerine göre açıklamaya paralel olarak JTO fiyatı da hareketlenmeye başladı. JTO, 2,679 dolardan haber akışının etkisi ile %7,45 artış yaşayarak 2,879 dolara kadar erişti. Yazım esnasında ise 2,83 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!