Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana ve Polygon Liderliğinde Web3 Şirketine 30 Milyon Dolarlık Yatırım

Web3 altyapı hizmetleri sağlayıcısı Cosmic Wire, Solana (SOL) ve Polygon’un (MATIC) liderliğinde katıldığı finansman turunda 30 milyon dolar yatırım topladı.

Cosmic Wire 19 Temmuz tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, Solana’nın arkasındaki vakıf Solana Foundation ve Polygon liderliğinde katıldığı tohum finansman turunda 30 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Proje, toplanan fonların ekosistem ve hizmet geliştirmeleri için kullanılacağını ifade etti.

Miami merkezli şirketin, çeşitli metaverse, akıllı sözleşme ve blockchain araçları sunduğu, Web3 altyapı hizmetleri ve dijital kimlik yönetimi hizmetleri sağladığı belirtildi.

Solana Foundation Oyun, Eğlence ve Medya Başkanı Johnny Lee, Cosmic Wire Web3 altyapısının Solana ağı üzerinde kurulmasından heyecan duyduklarını ifade etti. Bunun yanı sıra Cosmic Wire hizmetlerinin Solana ağı üzerinde benzersiz metaverse deneyimleri sunmasını beklediklerini de söyledi.

Cosmic Wire kurucusu Jerad Finck, şirketin daha verimli yeni yöntemlerle Web3’ü ileriye taşıyacak yolu açtığını belirtti.

Web3’ün ne olmadığını hepimiz gördük. Şimdi size ne olduğunu göstereceğiz.

Şirket, bunlardan ayrı olarak Google Cloud Web3 girişim programına dahil edildiği bildirdi. Cosmic Wire, girişim programı kapsamında iki yıllık bir süre içerisinde önemli miktarda kredi ve geliştirme aracına erişim sağlayacaklarını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!