Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’daki Meme Coin Çılgınlığı İçin Binance’den Dev Adım Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Web3 cüzdanı, Solana (SOL) ağıyla entegrasyonunu tamamladı.

Binance Web3 Cüzdanı Solana ağıyla olan entegrasyonunu başarıyla gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların Binance Web3 Cüzdanları aracılığıyla Solana ağındaki merkeziyetsiz uygulamlar ile (dApp) kolaylıkla etkileşime geçebilecekleri belirtildi.

Kullanıcılar bu sayede Solana ekosistemiyle ilişkili tüm varlık yönetim işlemlerini, alım-satımları, likidite ekleme işlemlerini Binance Web3 Cüzdanı üzerinden yapabilecek.

Entegrasyon kapsamına dahil edilen Solana tabanlı projeler arasında Drift, Dual Finance, Jito, Jupiter, Magic Eden, MarginFi, Orca, PsyOptions, Pyth Network ve Raydium yer aldı.

Borsa tarafından yapılan duyuruda, Solana ağındaki airdropların da Web3 cüzdanı aracılığıyla erişilebilir olacağının sinyali verildi.

Solana ekosistemi özellikle son günlerde ciddi yükselişlere ev sahipliği yaparak kripto para yatırımcılarının ilgi odağında yer aldı. CoinGecko verilerine göre Jupiter son 24 saat içerisinde %50 yükselerek en çok değer kazanan projelerin başında geldi.

Binance Web3 Cüzdan ile entegrasyon sağlayan Jito son 24 saatte %28, Orca %32, Pyth %28, Raydium ise %70 yükseliş performansı sergiledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!